Снимка pexels.comПетнайсетгодишен ученик се е самоубил в Измир, вероятно под въздействие

...
Снимка pexels.comПетнайсетгодишен ученик се е самоубил в Измир, вероятно под въздействие
Коментари Харесай

15-годишен се самоуби в Измир, вероятно заради играта Син кит

Снимка pexels.com

Петнайсетгодишен възпитаник се е самоубил в Измир, евентуално под влияние на играта " Син кит ", оповестява турската частна телевизия НТВ, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Младежът Т.М. се е обесил нощес. Подозира се, че неговото самоубийство има връзка с рисковата онлайн игра. Прокуратурата е подхванала следствие по случая.

Руската игра " Син кит " има 50 равнища и допуска осъществяване от участника на задания, които получава от " надзирател " или " наставник ". Този наставник дава поръченията, а участникът би трябвало да потвърди, че ги е извършил, като изпрати фотография или клип. Поръченията, които се извършват в течение на 50 дни, се отнасят до самонараняване, слушане на песни със самоубийствени послания, систематично будене в 4.20 ч., гледане на филми или видеоклипове с ужаси, нанагорнище на високи здания, мостове, изолираност от обществото. Според психолози крайната цел е играчът да изгуби религия в себе си и да стигне до самоубийство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР